Degerö FBK – Laajasalon VPK 110-vuotta

25.8.2023 - Laajasalon VPK:n viestintä

Tänään on erityinen päivä, kun juhlistamme Degerö FBK:n - Laajasalon VPK:n kunnioitettavaa 110 -vuotista taivalta. Tämä merkittävä virstanpylväs kertoo sitoutumisestamme yhteisömme turvallisuuteen jo yli vuosisadan ajan.

Vuonna 1913 perustettu Laajasalon VPK on kulkenut pitkän matkan pienestä aloitteesta vakiintuneeksi ja arvostetuksi toimijaksi alueemme paloturvallisuuden ja pelastustoiminnan saralla. Vuosikymmenien aikana olemme nähneet monia muutoksia ja haasteita, mutta olemme aina pysyneet vahvoina ja omistautuneina tehtävällemme.

Kiitämme kaikkia jäseniämme, nykyisiä ja entisiä, sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat tehneet Laajasalon VPK:sta sen, mitä se on tänään. Jokainen vapaaehtoistyöhön käytetty tunti, jokainen koulutustilaisuus ja jokainen hälytys ovat osoituksia omistautumisestamme yhteisömme turvallisuuden eteen.

Tahdomme myös muistaa kaikkia niitä, jotka ovat kuluneiden vuosien aikana olleet mukana rakentamassa ja vaalimassa palokuntamme perintöä. Heidän työnsä ja ponnistuksensa ovat jättäneet jälkensä toimintaamme ja auttaneet meitä kehittymään entistä paremmaksi palokunnaksi.

Tulevaisuudessa jatkamme työtämme samalla intohimolla ja sitoutumuksella kuin tähänkin asti. Kiitos, että olette olleet osa Laajasalon VPK:n tarinaa. Jatketaan yhdessä eteenpäin kohti uusia haasteita ja saavutuksia. Onnea Degerö FBK – Laasalon VPK 110-vuotisjuhlan johdosta!