Laajasalon VPK otti käyttöön uuden yksikön

Kuva: Laajasalon VPK

30.3.2022 - Laajasalon VPK:n viestintä

Laajasalon VPK otti tänään käyttöön uuden RAM 1500 -tukiyksikön. Vankkarakenteinen pick-up tulee monipuolisten ominaisuuksiensa ja modulaaristen kalustoratkaisujen ansiosta palvelemaan palokunnan tarpeita monipuolisesti mm. raivaus-, vahingontorjunta-, pumppaus- ja vesihuoltotehtävissä, meritoiminnassa, sekä palokunnan arkisissa askareissa, kuten huolto- ja turvallisuusviestinnän tehtävissä.

”Laajasalon VPK haluaa tuottaa mahdollisimman laadukkaita pelastusalan palveluita niin oman saaren, kuin koko Helsinginkin turvaksi. Uusi yksikkö on merkittävä lisä käytössämme olevaan kalustoon ja antaa entistä paremmat valmiudet suoritua mallikkaasti laajenevassa tehtäväkentässä.” toteaa palokunnan päällikkö Mikko Takanen.

Haluamme kiittää lämpimästi projektissa mukana olleita yhteistyökumppaneitamme:

Hinausautokeskus Oy

JV Autopalvelu Oy Tuusula

Mainosaho Oy

Suomen Teippitalo Oy

WD Steelworks Oy

Uuden yksikön tunnus on HE7496. Aiemmin tällä tunnuksella palvellut auto, kalustokärryllä varustettu MB V-Klasse siirtyy nyt puhtaasti miehistöautoksi ja saa vastaavasti tunnuksen HE747.

Ramin voi bongata tästä päivästä lähtien liikenteestä ja se tulee olemaan esillä myös satunnaisissa tapahtumissa. Jos bongaat uuden yksikön liikenteessä, niin tägää meidät mukaan (@laajasalonvpk)!

Lisätietoja uudesta yksiköstä antaa palokunnan päälikkö Mikko Takanen (sähköposti: paallikko@laajasalonvpk.fi).

Kuva: Laajasalon VPK

Kuva: Laajasalon VPK